Om Henrik Sieben

Hele livet har jeg interesseret mig for kunst og har besøgt gallerier, udstillinger, samt kunstnere i ind- og udland, hvoraf nogle af dem har været inspirationskilde til mit eget virke.


I forbindelse med svær stresssygdom blev jeg opfordret til selv at give mig i kast med maleriet. Sidstnævnte kom ikke bag på hverken familie og venner, der også opfordrede mig til at bruge den kreative side af mig selv, så efter kort tid var jeg i gang.


Siden har maleriet udviklet sig og er nu ofte en passion: At stå og male får en til at glemme alt om tid, rum og sted, og det er en berusende, nærmest en følelse af at være nyforelsket, når jeg ser på nogle af mine værker.


Inspirationen finder jeg i naturen, i tingene omkring mig, fra nyhedsstrømmen, eller fra hvad ”min hjerne” og mine hænder, nu finder på.


Jeg låser mig sjældent fast på et motiv, men tager udgangspunkt i de farver, der står og ligger på arbejdsbordet, og som en efter en finder vej til lærred på staffeli.


For mig skal kunst ikke forklares: Kunst skal opleves, føler, mærkes, og hvis andre kan få den samme følelse af forelskelse, som jeg får det når jeg ser mine egne værker, hvor blodet suser rundt i årene som i ens ungdoms vår, vil det kun glæde mig.


Udstillede første gang i Gefion, Sorø og debuterede efterfølgende på ArtNordic marts 2020.


I forbindelse med at at der er Åbent Galleri Stevns 2020, lørdag den 29. Og søndag den 30. august, holder jeg Åbent hus, hvor man kan se mine malerier, få en god snak om mine værker, og nyde en kop friskbrygget kaffe ved søen i min have. Åbent hus begge dage fra kl 10.00 til 16.00 på adressen Skovkildevej 9, Vråby, 4652 Hårlev. For yderligere info mail sieben1958@gmail.com


Karriere: Arbejdet med journalistik og kommunikation, seniorpolitik, diakoni, drevet hestestutteri med opdræt af islandske heste, været racefjerkræavler gennem mange år, og rejst i ind og udland.


Velkommen og jo, jeg har malerier ”på lager” men kaster mig også gerne ud i en mere bunden opgave. Således er der flere der har bestilt værker med særlig symbolik eller særlige farver hos mig.


Man er altid velkommen til at aflægge mig besøg, men KUN efter nærmere aftale og med bekræftelse på mail.

Skovkildevej 9

4652 Hårlev

Tlf: 2225 31514

E-mail: sieben1958@gmail.com

Billede-1
UniverseIsland_GreenHope_60x60
UniverseIsland_PacificDeep_59x70
UniverseIsland_Yellow_55x55
Mermaids
Pacific_Light_50x70
85x104_2
79x104
UniverseIsland_GoldenA_100x80
UniverseIsland_Fake_55x56
UniverseIsland_Copper_44x54
CrebleCrable_64x84